SKYDDA SOM PROFFSEN

PRODUKTER

Smarta produkter som underlättar arbetet när du målar, bygger nytt eller renoverar. Alla produkterna är framtagna för proffs som jobbar dagligen med produkterna och ställer höga krav på att det skall vara effektivt och fungera.

Floorcover Protect

Vid renoveringar och nybyggnationer erbjuder Floorcover en unik lösning för att skydda golvet. Färdigt på rulle, bara att installera UTAN tejp. Mycket enkelt och snabbt att installera på alla typer av underlag, både hård som mjuka.

Floorcover Absorb

Skydda golvet när du skall måla. Floorcover Absorb suger upp färg eller andra vätskor effektivt. Med ett klister på baksidan ligger det still och när du är klar viker du ihop och samlar vätskspill inslutet.

Carpet Cover Protect

Carpet Cover är speciellt framtaget för att skydda textilgolv. Med en unik självhäftande undersida fäster den mot just textila mattor. Den glider inte och har hög rivstyrka och är lätt att ta bort utan att lämna limrester efter sig.

Carpet Cover

Carpet Cover är speciellt framtaget för att skydda textilgolv. Med en unik självhäftande undersida fäster den mot just textila mattor. Den glider inte och har hög rivstyrka och är lätt att ta bort utan att lämna limrester efter sig. Carpet Cover Extrem är bra i trappor och högtrafikerade områden.

Sticky Mat

Detta är en matta som tar bort damm från skor. Den består av 60 stycken damm-häftande lager. Varje lager är numrerat så att du enkelt vet hur många som återstår. När ett lager är smutsig river man enkelt bort det så har man ett nytt under.

Frame Cover Extreme

Detta är en lösning för att skydda nyinstallerade detaljer. Frame Cover Extreme är speciellt framtaget för att skydda dörr- och fönsterkarmar och andra känsliga ytterhörn. Du klämmer den helt enkelt över karmen så sittern den fast utan lim eller tejp.

DNA MÄRKNING

Med DNA märkning kan polisen enkelt identifiera att sakerna är dina. Du hjälper också polisen att binda brottslingen till stölden. Floor Solutions DNA Märkning  är en effektiv lösning som både skrämmer tjuven och gör det enkelt att få tillbaka saker om de skulle bli stulna.

MP BOARD

Floorcover MP (Multi Purpose) board är en mycket användbar produkt med unika egenskaper. Varje skiva består av 2 skikt med ett vaxkakemönster emellan. Floorcover MP board är ett alternativ till att täcka med träfiberskiver.

Multi taPE

Multi Tape Extreme är en borttagningsbar byggtape med ett unikt lim som gör att den inte lämnar några limrester. Den ”randiga” ytan gör den enkel att riva. Multi Tape Extreme kan användas på de flesta ytor såsom golv, lister, glas, trösklar etc.

Glass cover extreme

Glass Cover Extreme är gjord för att skydda glas, speglar etc. Glass Cover Extreme har unika egenskaper vilket gör att den i normala fall kan sitta uppe i 90 dagar utan att lämna några rester. Sätt filmen så att den även täcker karmen för extra skydd när du täcker fönster.

Flooring Solutions AB,Hulda Lindgrens gata 8, SE-421 31 V Frölunda, Sweden, Mail: info@floorsolutions.se,Telefon: 031-89 48 40